Segueix oberta l'inscripció per al nou curs

L'Escola Municipal de Teatre reobri les portes amb més places disponibles

16/11/2020 - 

CASTELLÓ. L’Escola Municipal de Teatre de Castelló (EMTC) comença aquest dimecres, 18 de novembre, un nou curs que es caracteritzarà per l’adaptació de les sessions a la normativa sanitària. El consistori ofereix ara la possibilitat d'inscriure’s, tant per a alumnat d’infantil com de juvenil i per a persones adultes que vulguen endinsar-se en l’univers del teatre.

Des de la Regidoria de Cultura, l’edil Verònica Ruiz ha animat la ciutadania a descobrir la nova oferta de l’Escola Municipal de Teatre, que torna amb un projecte que vol fomentar la convivència i l’estima per la cultura. A més, la nova proposta amplia el número de places disponibles per a acabar amb les llistes d’espera que es creaven en passades edicions.

L’Escola Municipal de Teatre de Castelló ha posat un correu electrònic a disposició de les persones interessades a incorporar-se, les quals hauran d’adreçar-se a escuela.teatro@castello.es. El consistori també ha fet arribar els grups i els horaris per al curs 2020-2021 a l’alumnat inscrit. Els grups estan dividits en subgrups en funció del seu nivell. D’aquesta manera, a més, es garanteix el compliment del protocol sanitari.

La totalitat de les classes es duran a terme al Menador Espai Cultural, com estava previst, a partir del 18 de novembre que començarà amb els grups que disposen de sessió per a aquest dia. Des de la direcció de l'EMTC i des de Cultura s'ha garantit el compliment de les mesures sanitàries, tant en els grups i la manera de dur a terme les classes com en l'espai on es duran a terme les sessions.

Així doncs, per als grups d’infantil hi ha disponibles 25 places a les classes de dilluns i altres 13 per al grup de dimecres. En les classes de juvenil, les vacants són 27, a distribuir entre els dos grups creats. Per als grups de persones adultes, resten disponibles quatre places, corresponents al grup que assisteix a les classes dimarts i dijous.

Noticias relacionadas

next