Del 9 al 26 de juliol

Les fotografies del primer concurs 'Benicarló pel clima' s'exposen al Mucbe

7/07/2021 - 

CASTELLÓ. El passat 13 de juny, Benicarló va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de fotografia amb el telèfon mòbil. Una activitat que tenia com a objectiu crear consciència a la població sobre la necessitat d'estimar i cuidar el medi ambient.

La Platja del Morrongo, les Pistes del Marynton, l'Auditori Pedro Mercader i la Mar Xica, van ser l’escenari on els participants del concurs fotogràfic van poder desenvolupar la seua creativitat realitzant fotos de temes relacionats amb el medi ambient, mentre descobrien les plantes i l’entorn natural de Benicarló.

A partir del dia 9 i fins al 26 de juliol, la primera planta del Claustre del Mucbe recollirà el resultat d’eixa activitat amb l’exposició Benicarló pel clima, formada per 20 de les fotografies realitzades pels participants, que seran impreses en paper fotogràfic sobre cartó ploma.

L’horari per a poder visitar l’exposició serà de dimarts a divendres de 9:00 h a 14:00 h i 17:00 h a 20:00 h, dissabtes de 10:00 h a 13:00 h i de 17:00 h a 20:00 h i diumenges de 10:30 h a 13:30 h.

Benicarló pel clima amb els ODS

Tant el concurs de fotografia com l’exposició, formen part del conjunt d’activitats i tallers del programa d’educació ambiental que l’Ajuntament de Benicarló ha desenvolupat per a donar a conèixer durant tot l’any els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i els dies mundials més importants relacionats amb el medi ambient.

En aquest sentit, l’exposició Benicarló pel clima va lligada amb l’objectiu 11 ODS: “aconseguir que les ciutats siguen més inclusives, segures, resilients i sostenibles”.

Noticias relacionadas

next