el 8 y 9 de maig

'Los asquerosos' de Santiago Lorenzo i Niño de Elche pugen a l'escenari del Principal

6/05/2021 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, ha programa aquest cap de setmana dues noves propostes per al Teatre Principal de Castelló. D'una banda, el dissabte tindrà lloc el concert de Niño de Elche i d'altra, el diumenge a la vesprada arribarà fins a l’escenari del Principal la representació de Los Asquerosos amb Miguel Rellán i Secun de la Rosa com a protagonistes.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat el suport del públic a l’oferta cultural que des de la institució s’està portant a terme a les comarques de Castelló i ha volgut posar en valor “que Niño de Elche vinga novament a Castelló, en aquest cas amb un concert, després de la seua participació en ‘Intercanvis. Club de cultura’, la iniciativa que des de l’IVC hem iniciat al Museu de Belles Arts de Castelló”.

Niño de Elche

Francisco Contreras Molina, artísticament conegut com a Niño de Elche, és un dels innovadors més importants del flamenc modern. En la seua recent participació en ‘Intercanvis. Club de cultura’, del Museu de Belles Arts de Castelló, es va descriure com un "flamenc radical". Artista polifacètic, ha evolucionat des d’uns inicis de simple cantant de flamenc a un estil absolutament personal, forjat a partir d’influències de ‘jazz’, rap, pop, música electrònica o ritmes llatins. Aquest dissabte 8 de maig a les 19.30 hores, farà al Teatre Principal de Castelló la seua antologia del ‘cante jondo’ heterodox. I durant el concert estarà acompanyat a la guitarra per Raúl Cantizano.

Los Asquerosos, del llibre a l'escenari

El diumenge 9 de maig a les 19.00 hores el Principal de Castelló acollirà la representació de Los Asquerosos amb un ple absolut, ja que totes les entrades anticipades estan exhaurides. L’obra compta amb la interpretació dels reconeguts actors Miguel Rellán i Secun de la Rosa. 

El text de Jordi Galcerán i Jaume Buixó està basat en la novel·la de Santiago Lorenzo i té com a director David Serrano. La comèdia presenta Manuel, un home que ha ferit un policia i busca el refugi a casa del seu oncle. No sap l’abast de la lesió, però el seu familiar li aconsella que desaparega: siga quina siga la gravetat, el trobaran i haurà de passar un llarg temps a la presó. 

Noticias relacionadas

next