el 14 de febrer

Pau Miró conta la 'història real' sobre l'ascens de la ultradreta en el Teatre Principal

12/02/2021 - 

CASTELLÓ. Què pot portar a un jove de família progressista a coquetejar amb la ultradreta supremacista? Sobre aquesta pregunta parteix Una història real, de l’exitós dramaturg Pau Miró. L'obra recalarà aquest diumenge en el Teatre Principal de Castelló i, segons detalla el delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes,  "reflexionar sobre temàtiques que estan molt d’actualitat”. 

El mateix dramaturg i director de l’obra, Pau Miró, ha assenyalat que ha volgut reflectir "el preocupant ascens de l’extrema dreta i les fissures de discursos progressistes”.

L’obra -interpretada per Julio Manrique, Mireia Aixalà, Tilda Espluga i Nil Cardoner -aborda la història d’un adolescent que se sent desemparat i incomprés amb un pare absorbit per la seua professió. Tenen un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. A casa: una butaca atrotinada, plena de records, enmig del menjador. Hi ha un secret que pot enviar-ho tot a pastar fang. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por pren força, les esquerdes del pensament progressista són cada volta més grans, amb un individualisme feroç que impera. La clau és la supervivència.

Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir amb descomptes de fins al 50 percent gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 per cent.

Noticias relacionadas

next