de febrero a abril

Teatro, fotografía y hasta un curso de dirección musical en la programación cultural de Nules 

18/02/2020 - 

CASTELLÓ. Nules ha presentat aquest dimarts la programació cultural d'hivern que es desenvoluparà els mesos de febrer a abril i amb la qual es vol dinamitzar diferents espais públics. Així doncs, aquesta vegada s’hi han incorporat activitats que tindran lloc al Mercat Municipal, al Saló Multifuncional, a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, al Teatre Alcázar, a la plaça Major, i també al Convent i a l’església arxiprestal. "Hem preparat una programació que tindrà diferents escenaris del nostre municipi amb la intenció de dinamitzar tant els edificis municipals com alguns espais públics de la nostra localitat”, ha ressaltat la regidora de Cultura, M. José Esteban.

La programació està enfocada a tots els sectors de la població i té espectacles per als més menuts, representacions teatrals, activitats musicals i exposicions. En concret, aquest dissabte, 22 de febrer, tindrà lloc al Teatre Alcázar l’escenificació de l’obra El milagro de la Tierra protagonitzada per Juanjo Artero. A més, els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març el Teatre Alcázar albergarà el I Curs de Direcció Musical AMAN; per altra banda també l’1 de març Splai Teatre interpretarà a la plaça Major un musical mediambiental dirigit al públic infantil.

Al Mercat Municipal tindrà lloc el 7 de març la representació teatral Anónimas, amb la qual a més es vol commemorar el Dia de la Dona, “és el primer espectacle de dansa urbana en heels d’Espanya i es tracta d’un acte que organitzem de manera conjunta les regidories d’Igualtat i de Cultura”, ha matisat Esteban.

Uns altres actes que formen part de la programació cultural d’hivern són l’exposició fotogràfica Los colores del frío (un paseo por el círculo polar ártico) a càrrec de José Luis Molés Molés, que es podrà visitar els dies del 3 al 19 d’abril a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó; o l’actuació del monologuista i actor Óscar Tramoyeres, que organitza la Comissió de Festes del barri de Sant Joan.

Així mateix, també hi ha actes solidaris com la marató de pilates i ioga i l’exhibició de balls de saló en benefici de Mans Unides; el concert Un dia a l’òpera a càrrec de Música Viva en benefici d’AECC com també la desfilada de roba infantil i juvenil.

El Convent tindrà l’actuació de la Coral Sant Bartomeu i de la Societat Musical Artística Nulense, i l’església arxiprestal Sant Bartomeu i Sant Jaume albergarà un any més el V Cicle de Música Sacra. Música per a Orgue els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril.

Cal assenyalar que tots els actes són gratuïtes excepte l’actuació d’Óscar Tramoyeres a càrrec de la Comissió de Festes del barri de Sant Joan i els actes de caràcter benèfic.


Noticias relacionadas

next