Autors i autores locals; els protagonistes de la Fira del Llibre de Borriana

30/04/2019 - 

CASTELLÓ. El pròxim cap de setmana, coincidint amb les celebracions de les Creus de Maig, la Regidoria de Cultura de Borriana ha programat la celebració de la Fira del Llibre, una cita clàssica i indispensable dins dels actes culturals que se celebren cada any a la localitat, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Les activitats s'iniciaran el dijous 2 de maig amb les visites guiades per a tots els públics a la Biblioteca Pública Municipal, que tindran lloc a les 16 i a les 20 h. El divendres dia 3 de maig a les 10.30 h a la plaça de la Mercé  tindrà lloc Sopa de lletres, una activitat organitzada per l'ADI i adreçada a les xiquetes i xiquets de dos anys. 

De 17 a 20 h a l'exterior del CMC La Mercé, s'obriran les casetes de la Fira del Llibre amb animació, contacontes i tallers infantils per Felip Kervarec. A les 18 h, al CMC La Mercé, tindrà lloc la primera de les presentacions de llibres a càrrec d'autors borrianencs, grans protagonistes de la Fira del Llibre d'enguany.

Iban L. Llop presentarà Serps i paisatges, Premi Maria Beneyto Ciutat de València de poesia en valencià, editat per l'editorial Bromera. Seguidament, a les 19 h, Roberto Roselló presentarà Frases borrianenques (El retorn de brancam), editat per l'Ajuntament de Borriana. A les 20 h, com a tancament de la jornada, tindrà lloc el recital de polipoesía Sin anestesia d'Iris Almenara i Dani Odisseu.

Per al dissabte dia 4 de maig, l'inici de les activitats s'ha programat per a les 10 h, les casetes de la Fira del Llibre obriran amb animació, contacontes i tallers infantils també a càrrec de Felip Kervarec i les casetes romandran obertes fins a les 13 h. 

La primera presentació de llibre del dissabte anirà a càrrec de María Francisca Ortiz Monfort, que presentarà Retales, poemas y pequeños textos sobre el tiempo a les 10 h al CMC La Mercé. A continuació, a les 11 h, es celebrarà una Taula rodona titulada La inspiració en l'autor borrianenc amb Rosabel Gumbau, Jacobo Izquierdo, Glòria Olivares, Octavi Monsonís, Juane Gumbau i Mariví Sancha.

A les 12 h, Joan Pla presentarà Pau del geni curt d'Edicions 96 i a les 12.45 h, Julián Arribas presentarà les novel·les El códex Nibiru i La Vall de les Hores Mortes i el recull de poemes Els poemes de l'abís. A la vesprada, de 17 a 20 h, i per concloure els actes de la Fira del Llibre 2019, continuaran les casetes de la Fira del Llibre amb animació i tallers infantils.


next