en el teatre payà de borriana

Bambalina Teatre estrena 'Los cuerpos desnudos', un thriller psicològic sobre somnis frustrats

2/12/2021 - 

CASTELLÓ. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana juntament amb l'Institut Valencià de Cultura ha programat l'estrena de la nova obra de la companyia borrianenca Bambalina Teatre Los cuerpos desnudosEs tracta d’una obra d'Antonio Emme, dirigida pel borrianenc Rubén Gómez, amb Carlos Izquierdo, Jorge Andolz i la borrianenca Meritxell Navarro com a protagonistes.

El Teatre Payà acollirà la representació divendres que ve 3 de desembre a les 20.30 hores de Los cuerpos desnudos, un thriller psicològic que conta la història de Martha i Joaquín. 

L'argument parteix del plantejament que a la protagonista, Martha, se li fa tard per a portar la vida que a ella li haguera agradat. Tard perquè el talent de Joaquín, el seu marit, siga reconegut i els ajude a viure amb dignitat, tard per a continuar sentint-se bella i desitjada, tard per a amagar-se, massa tard per a tot. Però, tot això canvia el dia que coneix a l'enigmàtic Sr. ‘D’ i descobreix que el temps, potser, no té cap sentit i que hi ha persones que només amb la seua manera de ser són capaces de canviar-nos el futur. Tot en aquesta vida està ple d'interrogants i, així, planteja quin seria el preu que Martha estaria disposada a pagar perquè els seus somnis es facen realitat.

Les entrades, amb el preu de 5 euros en platea i 4 euros en les butaques d'amfiteatre, es poden aconseguir per Internet, i en Buraudio (carrer l’Escorredor 58) el dijous de 17h a 19h i també una hora abans de la funció en les taquilles del teatre. L'Esdeveniment estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.

Noticias relacionadas

next