La votació serà l'11 de març

Benicarló decidirà la pròxima setmana la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització dels polígons

3/03/2022 - 

CASTELLÓ. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha mostrat el seu suport a la comissió promotora de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Polígon Abastos-Collet que, després de més d’un any de treball, el proper 11 de març votarà per a constituir la primera EGM de Benicarló. Un pas que permetrà incrementar la competitivitat del polígon i reforçar i potenciar el sector industrial de Benicarló.

"Esperem que la constitució definitiva de la EGM siga una realitat el proper 11 de març —ha dit l’alcaldessa— i que el màxim d’empreses puguen sumar-se a aquest projecte que suposarà un abans i un després per al Polígon El Collet".

"La col·laboració público-privada que permetrà la constitució de l’EGM serà una ferramenta fonamental per a consolidar i modernitzar l’àrea industrial, accedir a subvencions, atraure inversions i, en definitiva, incrementar el valor de les empreses", ha assegurat l’alcaldessa, que ha mostrat la voluntat de l’equip de govern de "seguir millorant totes les àrees industrials de Benicarló".

En representació de la comissió promotora de l’EGM, Losar Bretó, de Coelbe, i Moncho Soriano, de Dynma, han agraït la col·laboració de l’Ajuntament i de l’observatori per l’ocupació Obsedi Maestrat Litoral a l’hora de gestionar tota la tramitació de l’entitat i han ratificat la voluntat de constituir l’EGM "com una oportunitat de millora". En relació als beneficis, Losar Bretó ha remarcat que "serà fonamental per a constituir-nos en interlocutors oficials amb les administracions i per a comptar amb una gerència professional encarregada de gestionar l’associació que ens facilitarà l’accés a inversions, ajudes i subvencions".

Per la seua banda, Moncho Soriano ha constatat que "el Polígon El Collet és un dels motors econòmics de Benicarló" i ha demanat la implicació de tot el teixit empresarial. "Si ens unim tots i els objectius son comuns, els resultats seran molt més positius i profitosos". Soriano ha assenyalat que "el dia 11 de març s’obrirà un univers de possibilitats". "No es tracta només d’arreglar carrers o de reforçar la il·luminació del polígon —ha dit—, sinó d’atraure inversió nacional i internacional, de crear més sòl industrial per a noves empreses. En definitiva, de crear riquesa i llocs de treball".

Actualment, són 38 les empreses que formen part de la comissió promotora que des de desembre de 2020 treballa per a la constitució de l’EGM.

Noticias relacionadas

next