promou la lectura en valencià

Betxí reparteix llibres pels comerços locals per amenitzar l'espera llegint

26/01/2023 - 

CASTELLÓ.L'Ajuntament de Betxí ha posat en marxa una nova campanya, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, al costat del xicotet comerç per a fomentar la lectura. Aquesta acció, que té com a eslògan ‘Espera llegint i el temps passarà volant’, consisteix a repartir 22 lots amb 14 llibres en valencià cadascun per a motivar la lectura en els establiments del xicotet comerç mentre s'espera a ser atès.

El municipi pretén "oferir un entreteniment i fer l'espera més amena per als clients del petit comerç local". A més, es dona suport al comerç de proximitat i es promou la compra de llibres en valencià.

Els clients que visiten aquests establiments podran triar un dels llibres de l'expositor, llegir-ho mentre esperen i fins i tot portar-se’l prestat i retornar-ho la pròxima vegada que visiten el comerç.

Els llibres que componen aquesta col·lecció són relats breus d'escriptores i escriptors valencians amb il·lustracions elaborades per professionals. Cada llibre va acompanyat d'un glossari amb les paraules menys conegudes, una secció explicativa i recomanacions d'autores i autors valencians.

L'alcalde, Alfred Remolar, ha assenyalat que “aquesta acció és una aposta més per la cultura i el xicotet comerç de proximitat com s'ha fet des del nostre govern en els últims dotze anys i, a més, és un fet original i nou a Betxí”.

Noticias relacionadas

next