'Bicifestació' en Castelló contra els "retrocessos en la mobilitat sostenible"

19/11/2023 - 

CASTELLÓ. Castelló en Bici, entitat que pretén promoure l’ús segur, habitual i sostenible de la bicicleta com a eina de mobilitat, i amb motiu de la gran mobilització estatal en defensa de la mobilitat sostenible que s’ha dut a terme tanmateix en Bilbao, Elx, Logroño, Madrid, Gijón, Màlaga,Sigüenza, Coslada, etcètera, ha celebrat una Bicifestació per tal de cridar ben fort en contra "els retrocessos en la mobilitat sostenible" que s'estan practicant en diverses ciutats: Desmantellant carrils bici i bus, Descafeïnant las ZBE, desprotegint els entorns escolares, Eliminant i reduint zones de vianants..

Així mateix, el 19N, moltes ciutats hem eixit al carrer per tal de reivindicar que volem moure'ns sense contaminar i dir ben alt que volem menys cotxes, menys fums, menys soroll. Però també més salut, més espai per a les persones, més bicicletes, més Mobilitat activa, més i millor transport públic i més compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

Per tant, i junt amb altres organitzacions com CCOO Comarques del Nord, CGT Castelló, Intersindical Valenciana, Conbici i Ecologistes en Acció hem organitzat la bicifestació que ha recorregut els principals carrers de Castelló de la Plana i el Grau visibilitzant la bicicleta com a vehicle de mobilitat sostenible, activa i sense fums, en un diumenge 19 de novembre que des de el passadís de les arts, al parc de Ribalta junt al templet de la música hem recorregut el principals carrers de Castelló i el grau, finalitzant en una concentració a la plaça de la pau. Per dir ben alt #MobilitatSosteniblNiunPasEnrere.

Noticias relacionadas

next