17 i 18 de febrer

Borriana crea un 'festival' per a Sant Blai amb Bombai, Sinbikini i Generación Z

24/01/2023 - 

CASTELLÓ. Música a dolls i bon ambient són els ingredients de la nova proposta de l'Ajuntament de Borriana en la programació de les pròximes festes patronals, amb l'esdeveniment 'Festa a Sant Blai' previst per als dies 17 i 18 de febrer.

El nou esdeveniment musical, amb entrada lliure i gratuïta, se celebrarà en una carpa que el consistori instal·larà al pàrquing de la Terrassa Payà i comptarà amb les actuacions de grups i solistes musicals valencians i locals com ara Generación Z, Destrangis tributo a Estopa, Dj Lowline, Sinbikini, Bombai i els Djs Font i Carles Carbonell.

Encara que els horaris estan encara per confirmar, l'espectacle musical arrancarà el divendres a partir de les 19h i seguirà el dissabte a partir de les 23h, amb concerts gratuïts en l'escenari que s'instal·larà a la Terrassa Payà, on tindran lloc totes les actuacions i on hi haurà zona de barra.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha assegurat que l'objectiu no és cap altre que dinamitzar les festes i revaloritzar la música que es fa a nivell local i de Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa, ha manifestat, suposa “una aposta per a oferir més proposades d'oci i cultura” i, per això, ha afirmat, “quan vam començar a elaborar el programa de festes de Sant Blai, des del primer moment consideràrem l'ampliació d'actes per a donar una oferta més àmplia en la nostra programació d'oci”.

Horaris

Les portes del Festa a Sant Blai s'obriran al públic gratuïtament en la Terrassa Payà el divendres 17 de febrer amb les actuacions de Generación Z, Destrangis, tributo a Estopa i del DJ Lowline. Mentre que el dissabte 18 de febrer, sobre el mateix escenari, serà el torn de Sinbikini, Bombai i dels Djs Font i Carles Carbonell.

Noticias relacionadas

next