concerts

Cactus, Jazzwoman, Polock i Néstor Mir agiten l'Auditori de Castelló

15/12/2021 - 

CASTELLÓ. Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, conclou aquest cap de setmana la seua estada a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb dos concerts dobles, abans de traslladar-se a Alcoi per a continuar el circuit. El divendres 17 de desembre a les 19.30 hores estaran a l’Auditori el grup de pop Polock i el cantautor Néstor Mir, dues propostes finalistes als Premis Carles Santos 2020.

Polock és un grup valencià que va aconseguir l’èxit amb el seu primer treball anomenat Getting Down from The Trees. La presència a l’MTV Winter, Primavera Sound i la publicació als Estats Units, Suïssa, Espanya, França, Holanda, Anglaterra i el seu particular èxit al Japó han forjat el recorregut d’una banda que va incloure un dels seus majors himnes, ‘Everlasting’, en FIFA 2015.

Néstor Mir ha seguit la senda encetada per ‘Home Gran’ i fa un pas significatiu en el seu creixement com a compositor de cançons i escriptor d’històries. Es redibuixa nord-americà vestint amb la llengua de sa mare un recull de cançons directes, fresques i entretingudes, que s’apleguen en el seu últim disc: ‘Un immens infinit continent’.

D'altra banda, el dissabte 18 de desembre a les 19.30 hores serà el torn de la música urbana, amb els grups Cactus i Jazzwoman. Després del seu disc debut homònim, Cactus, l’abril de 2018, i amb més de 50 concerts a l’esquena, la seua combinació d’electrourbà no ha deixat ningú indiferent i ara ha arribat l’hora del disc confirmació de la banda, Roma (2019), guanyador del Premi Carles Santos al millor disc de música urbana.

Jazzwoman torna a l’atac amb nova música a partir de Malèfica (2020), el seu àlbum debut, i mostra sobre els escenaris tot el seu talent i energia, demostrant que s’ha guanyat a pols el títol de gran promesa de l’escena musical urbana, el ball lliure i sense por entre diferents gèneres i estils.

Noticias relacionadas

next