amb un total de 12 cursos disponibles

Cant coral, fotografia o dansa: així són els tallers de l'UJI per al curs 2023-2024

5/09/2023 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha obert el termini d'inscripcions per als diferents cursos i tallers de les aules de formació que s'organitzen des del Servei d'Activitats Socioculturals (SASC) i que s'inclouen en el programa UJI-Encultura.

El curs 2023-2024 comptarà amb 12 propostes formatives a les que podran optar tant els membres de la comunitat universitària com la societat en general. La inscripció s'haurà de realitzar de manera telemàtica i el termini de les inscripcions finalitza entre el 13 i el 18 d'octubre, depenent del taller escollit. 

El tècnic de cultura i gestor de projectes del SASC, Toni Valesa, assenyala que la formació és "una de les peces fonamentals de l'agenda universitària i un dels eixos de la política cultural de la institució".

Els cursos que s'ofereixen són els tallers d’escriptura creativa tant d’iniciació com avançat, que impartirà l'escriptora de Sogorb, Rosario Raro; el taller de cant coral-orfeó, que dirigeix Diego Alamar; el curs de llenguatge de jazz i big band, tutelat per David Pastor i Víctor Colomer; el taller de vídeo 'Trastorn visual', que imparteix Adam Brenes; i el curs de fotografia 'Contar amb imatges', que dirigeix Julián Barón.

A més, l'aula d’Arts Escèniques 'Carles Pons', que té entre els seus objectius l'ensenyament no reglat de les arts de l'espectacle teatral i la dansa i contribuir a desenvolupar les capacitats creatives que permeten introduir-se en aquests dos camps, ofereix diferents cursos. 

El d'iniciació al teatre, dirigit per Regina Prades; el d'interpretació teatral, que imparteix Cesca Salazar, el d'escenes de pràctica teatral, coordinat per Joan Comes, i els tallers dels tres nivells de dansa contemporània. El nivell d'iniciació serà impartit per Rocio Gisbert i els dos intermedis per Erica Galmes.

Noticias relacionadas

next