pel el Dia dels Drets Lingüístic

El concert d'arrel de Miquel Gil i Noèlia Llorens arriba a Castelló

1/12/2021 - 

CASTELLÓ. Teatre i música s’uneixen a Castelló per a celebrar el Dia dels Drets Lingüístics, que es commemora cada 4 de desembre. L’Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Plurilingüisme que dirigeixen Verònica Ruiz i Francesc Mezquita respectivament, ha preparat dos espectacles aquest cap de setmana al Teatre del Raval sumant-se així, mitjançant la cultura i l’ús del valencià, a les reivindicacions dels drets lingüístics.

El divendres 3 de desembre a les 20.00 hores serà el torn del teatre amb l’obra La Fallera Calavera de la companyia Floc Teatre. Una història tètrica i divertida basada en el conegut joc de cartes de l’editorial de jocs valenciana Zombi Paella que ha captivat milers de valencians i valencianes.


Ja el 4 de desembre, també a les 20.00 hores, serà l’oportunitat per escoltar l’espectacle de folk valencià conduït per Miquel Gil i Noèlia Llorens 'Titana'. Les seues veus, juntament amb una formació musical liderada per Eduard Navarro, connectaran les arrels del nostre territori amb els temps actuals. Un concert que també compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià.

Noticias relacionadas

next