El Grau homenatja a Josefina López Sanmartín

6/12/2019 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i altres membres de l'equip de govern, com el tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i les regidores de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, i Cultura, Verònica Ruiz, han participat en el matí d'aquest divendres en l'acte d'homenatge a Josefina López que s'ha celebrat a la plaça que rep el seu nom al Grau.

En l'acte, a més de Marco, ha intervingut Mari Pepa Sancho, mare de Simó i presidenta de l'Aula Debate Mujeres del Grao, una associació que promou la igualtat entre sexes al barri mariner de Castelló des de fa més de trenta anys i que precissament va fundar Josefina López. L'entitat ha sigut la que ha organitzat l'acte, al que han assistit unes desenes de veïns del Grau i que ha comptat amb altres activitats. 

Així, grans i menuts han pogut disfrutar de la representació teatral Creativas en paro, a càrrec de Rebombori Cultural. A més, han hagut jocs i activitats al llarg de bona part del matí.

L'acte, a més d'homenatjar a Josefina López, regidora del primer Ajuntament democràtic de Castelló i una dona que va deixar empremta al Grau pel seu caràcter dialogant i tolerant, ha sigut una mena d'inauguració de la plaça que porta el seu nom, les obres de la qual van acabar fa unes setmanes. 

next