els 28 i 29 de febrer

El Menador analitza en una trobada la situació dels festivals de fotografia a Espanya

26/02/2020 - 

CASTELLÓ. Després de la primera trobada nacional de directors de festivals de fotografia i creadors visuals de la Comunitat Valenciana realitzat al novembre de 2019, els fundadors de FOC (Fotografia Observatori Cultural) en col·laboració amb l'Aula de Fotografia de la Universitat Jaume I de Castelló, han organitzat unes jornades que es realitzaran els dies 28 i 29 de febrer en el Menador espai cultural.

Durant la trobada, es presentarà un informe resultat del anàlisis de les enquestes realitzades a directors i creadors i de les dades recollides al novembre. Així mateix, continuant amb el seu compromís en la formació de professionals del sector de la fotografia, FOC ha inclòs en la jornada formació a càrrec de la SG de Promoció d'Indústries Culturals i Mecenatge del Ministeri de Cultura i Esport i amb membres de l'Associació AVVAC.

Els objectius d'aquesta segona trobada són la presentació i difusió de l'informe amb l'anàlisi de la situació dels festivals de fotografia a Espanya i dels creadors visuals de la Comunitat Valenciana, la generació de diàleg en aquest camp i formació contínua des professionals de la imatge. Totes les activitats de les jornades són d'entrada lliure fins a completar l’aforament. 


Noticias relacionadas

next