els records formen part del monòleg 'waterloo'

El Principal proposa viatjar al passat amb l'humor de Carles Alberola 

30/03/2021 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa aquest dissabte i diumenge a les 19.00 hores al Teatre Principal de Castelló Waterloo, una comèdia interpretada en forma de monòleg pel reconegut actor i director valencià, Carles Alberola. L’obra escrita per Pasqual Alapont i el mateix Carles Alberola compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura. 

Waterloo és un viatge en el temps i el seu desig és donar veu als que ja no hi són. La interpretació comença amb el descobriment d’una caixa plena de fotos i a partir d’aquest fet l’inici dels records i la memòria. La foto, en particular, és del 7 d’abril de 1974, en la qual es pot veure la instantània d’una família feliç, com qualsevol altra família. 

Aquest fil portarà a recordar les carreres dels xiquets per l’hort i per la bassa, el descobriment de l’amor i les primeres carabasses i la particular història dels seus protagonistes que traslladen també als propis records de felicitat, amor o per què no, de les anècdotes al voltant d’una paella. 

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha mostrat la seua satisfacció “per iniciar la programació cultural d’aquest nou trimestre als espais de l’IVC a Castelló amb aquesta peça de la reconeguda companyia valenciana Albena Teatre i que ens portarà a la nostra ment passatges que tots hem viscut d’una forma o una altra”. Ribes ha recordat que l’IVC programa aquest trimestre abril-juny més de 90 activitats culturals als diferents espais que gestiona a les comarques de Castelló.

La representació tindrà lloc el dissabte 3 d’abril per al públic en general i el diumenge, especialment per als abonats, encara que també es vendran entrades per a tot el públic. 

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 10 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori i el Palau de Congressos de Castelló, entrades per als espectacles de pagament amb un descompte de fins al 50 %.

Noticias relacionadas

next