El PSPV de Benicàssim insta al PP que el Consell assumisca la gestió del Centre de Majors

4/12/2023 - 

CASTELLÓ. El PSPV-PSOE de Benicàssim ha exigit a l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, que complisca el pacte amb la Generalitat i facilite l'obertura del Centre d'Atenció Especialitzada per a Majors (CEAM) amb la compra del mobiliari pendent. La portaveu socialista, Paloma Pascual, critica que “la negativa de l'equip de govern durant dos anys a adquirir l'equipament es deu, purament, a motius polítics perquè Marqués es negava al fet que Ximo Puig inaugurara el CEAM la passada legislatura”. Pascual qualifica la actitud popular de “nociva” per a Benicàssim perquè impedeix, per ordre de la senadora Marqués, que el centre òbriga les seues portes i brinde suport als majors.

Respecte a la gestió, Paloma Pascual adverteix que per llei li correspon assumir-la a la Generalitat, tal com es va pactar, i avisa que els socialistes “no deixarem passar que Carlos Mazón es desentenga i empaquete l'administració del centre a Benicàssim sense injectar els recursos suficients per al seu funcionament”. El PSPV tem que, si això ocorre, l'Ajuntament opte per privatitzar la gestió i el convertisca “en un centre de segona categoria on els interessos de les empreses prevaldrien sobre el benestar de les persones”.

“Benicàssim és un municipi de primera que necessita serveis de primera. Sense el CEAM, la nostra gent gran perd un recurs fonamental per a la seua cura i benestar, ja que ofereix una àmplia gamma de serveis fisiològics, emocionals i d'oci”, afirma Pascual. A més a més, insisteix que és “essencial per a garantir una atenció integral als nostres majors”. “Marqués ha de complir amb la paraula donada, moblar el CEAM i instar a Mazón que es faça càrrec d'ell perquè és la seua competència”.

La representant del PSPV explica que el procés de construcció del CEAM a Benicàssim ha enfrontat múltiples obstacles, des de retards, abandonaments d'obra i despreniments. “No va ser fins que Ximo Puig va arribar al Palau de la Generalitat que es van redreçar les coses, amb la finalització del centre, si bé encara no podem gaudir-lo pel nul compromís de la senadora Marqués d'obrir les seues portes”.

Noticias relacionadas

next