Del 21 al 24 de juliol

El Grau de Castelló es prepara per a una segona part dels Concerts del Pinar

14/07/2022 - 

CASTELLÓ. Els assistents dels Concerts del Pinar ja estan preparats per als quatre dies de rock, pop i trap que tindran lloc la propera setmana. Amb les ganes del festival, els seguidors d’aquests gèneres musicals es reuniran en una pre-party  per escalfar motors. A més, el passat dimecres amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Rock, l’organització va posar a disposició promocions i descomptes exclusius que han causat al públic una gran expectació en els concerts que començaran la pròxima setmana. Totes aquestes iniciatives prediuen un gran cap de setmana dels Concerts del Pinar. 

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha celebrat que amb el compte enrere en marxa “estem ja a tan sols una setmana d'uns concerts de primer nivell en un espai immillorable". Ruiz també ha destacat que seran quatre dies intensos amb música i músics d'ací, també amb grups que recorren tot el panorama nacional i que a més “ens permetrà escoltar i ballar amb gèneres molt diferents, des del pop, el rock, l'indie o el rap, entre tants altres mestissatges d'estils". Al cap i a la fi, segons assegura la responsable de la política cultural a la ciutat, "tindrem música i natura per gaudir com cal de l'estiu".

Del 21 al 24 de juliol, el Pinar del Grau de Castelló es convertirà en un escenari a l’aire lliure on el públic podrà disfrutar de la millor música en directe. La segona edició del festival portarà a la ciutat a Lendakaris Muertos, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Machete en Boca o Belako i a grups autòctons com Los Chikos del Maíz, Wombats Revenge, Rua, El Diluvi, The Black Beat i Annacrusa. 

...

Noticias relacionadas

next