Premi Feten 2022

'El hombre que plantaba árboles' llega a Peníscola i Castelló

3/02/2023 - 

CASTELLÓ. El Palau de Congressos de Peníscola acull aquest dissabte 4, a les 18.00 hores, l'espectacle familiar El hombre que plantaba árboles, de la companyia Teatro Gorakalda. Mentre que, el diumenge 5 de febrer, a la mateixa hora, recalará al Principal de Castelló. L'obra va rebre el Premi Feten 2022 a la millor dramatúrgia.

El hombre que plantaba árboles mostra la meravellosa història d’Elzéard Bouffier, un pastor imaginari, encara que totalment creïble, que durant molts anys es va dedicar a plantar arbres en una extensa zona de la Provença i va convertir en una zona plena de vida i de verdor el que abans era un erm desolat. 

És la història de la trobada de dos homes enmig d’una soledat indescriptible: un és un pastor que dedica la seua vida a reforestar el medi en el qual viu per a salvar la terra; l’altre és un jove que s’està buscant a si mateix, que descobreix que la voluntat i la generositat són les armes de la resiliència. Tot contat des de l’enteniment de la naturalesa, la força creativa de l’ésser humà i l’amor als xicotets detalls.

L’espectacle està adreçat a un públic a partir de 6 anys. Les entrades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC.

Targeta La Menuda

L’Institut Valencià de Cultura a Castelló dona la possibilitat a totes les famílies d’obtindre la targeta La Menuda. Si s’acumulen 5 visites a les activitats familiars organitzades a Castelló al Teatre Principal, a l’Auditori de Congressos i al Museu de Belles Arts, s’aconsegueix una entrada gratuïta extra. En totes les visites familiars s’ha de presentar la targeta perquè siga segellada.

La targeta La Menuda es pot demanar en les taquilles del Teatre Principal, l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i del Museu de Belles Arts.

Noticias relacionadas

next