la nit del 18 d'agost

El grup nacional La Oreja de Van Gogh encapçala el cartell d'actuacions del 55 Sexenni de Morella

14/05/2024 - 

CASTELLÓ. El poble de Morella continua amb tots els preparatius per a celebrar el 55 Sexenni del 17 al 27 d’agost. Junt amb la part tradicional, folklòrica i religiosa, es troba la festiva on cada gremi organitza una nit per a veïns, veïnes i visitants. Així, La Oreja de Van Gogh serà l’actuació principal de la nit del diumenge 18 en un concert que s’espera multitudinari dins del novenari festiu en honor a la Mare de Déu de Vallivana. 

La banda de Donostia oferirà el seu concert el dia que la festa és a càrrec de l’Il·lustríssim Ajuntament i el Reverendíssim Clergat i es preveu que comence al voltant de les 23.30 hores. El concert se celebrarà a l’exterior de l’Espai Firal que es condicionarà per al concert amb un tancament especial, escenari amb coberta i amb el castell il·luminat al fons. A més, en el recinte hi haurà servei de barra i de menjar per als assistents i actuacions musicals abans i després del concert.

La Oreja de Van Gogh és un grup conegut arreu d’Espanya i molts països d’Amèrica Llatina. Des que van publicar el seu primer disc l’any 1998, les seues cançons s’han convertit en himnes pop de diverses generacions i han sigut núm. 1 arreu del món. D’esta manera, morellanes, morellans i visitants disfrutaran d’esta banda de primer nivell durant el Sexenni, junt amb molts més grups i actuacions.

El regidor de Festes i Tradicions, Javier Amela, ha destacat que “es tracta d’una banda molt coneguda i intergeneracional. L’hem escollit perquè pensem que agradarà a gent de totes les edats, així com atraurà molta gent dels pobles pròxims per a disfrutar de la millor música pop amb la combinació perfecta entre els actes tradicionals del Sexenni i un concert nocturn. És una gran oportunitat per al públic de moltes edats diferents de reviure molts records de les darreres dècades pel que la banda prepara un concert especial i diferent del de la gira de festivals 2024 amb un repertori que tot el món coneixerà i podrà disfrutar”.

L’edil ha explicat que “esta serà una de les principals actuacions musicals del 55 Sexenni i de l’estiu de Morella en general” i ha afegit que “junt amb la resta de gremis i colònies, hi haurà una extensa programació nocturna que omplirà la ciutat i l’Espai Firal també de nit”. Finalment, ha comentat que “en els pròxims dies es posaran a la venda les entrades anticipades, les quals es podran comprar a través de la web municipal. Ens hem trobat en una època on els preus dels grups han augmentat exponencialment respecte a fa sis anys, esta és una aposta per un gran concert que s’uneix a les apostes i grans esforços que han fet tots els gremis per a fer del seu dia el millor. Estem convençuts que entre tots farem que siga un gran Sexenni”.

L’Ajuntament de Morella sufragarà esta actuació que s’ha valorat amb 60.000 euros a més de l’IVA que caldrà sumar a este import. El finançament es realitzarà a través de les entrades venudes, els guanys de la barra i les subvencions de Diputació i Generalitat destinades al Sexenni. Durant els pròxims dies s’obrirà la venda d’entrades anticipades a través de la plataforma municipal Escena Online.

Noticias relacionadas

next