concerts del circuit sonora

Johnny B. Zero, Marala o Jazzwoman actuen a l'Auditori de Castelló

El dissabte 27 de novembre Sonora comença els seus concerts a l’Auditori de Castelló amb la proposta rock de Johnny B. Zero

24/11/2021 - 

CASTELLÓ. Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, conclou aquest cap de setmana la seua estada a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, i es trasllada a Castelló, on estarà tot el mes de desembre.

Dissabte 27 de novembre tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el primer dels concerts amb la proposta de rock de Johnny B. Zero, guanyadors del premi al millor disc de rock a l’edició 2020 dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. La banda presentarà el seu treball Metonymy of sound.

La resta d’artistes que passaran per l’Auditori de Castelló aquest mes de desembre són Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Nèstor Mir, Cactus i Jazzwoman.

Dani Miquel a Bocairent

D'altra banda, el diumenge 28 a les 18.00 hores, el Teatre Avenida acollirà l’última de les propostes que han arribat a Bocairent de mà del circuit Sonora. Dani Miquel, guanyador del premi al millor disc de música per a famílies en l’última edició dels Premis Carles Santos, presentarà el seu espectacle Desfem, una juganera proposta que consciencia els infants sobre la importància del reciclatge.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: sota el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, MO’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu.

Noticias relacionadas

next