castelló

La Bohemia estrena temporada amb el 'sold out' d'Abraham Mateo

20/09/2023 - 

CASTELLÓ. La Bohèmia dóna el tret d’eixida a la seua novena temporada amb totes les invitacions esgotades per al showcase exclusiu d’Abraham Mateo. Aquest 21 de setembre l'espai cultura obri les seues portes després d’un estiu de reformes.

Les millores que s’han implementat es basen en l’acondicionament acústic intern, la insonorització del centre, un nou escenari, millora de les instal·lacions i de l'equipament i, finalment, s’ha dut a terme la renovació de l’equip de so i d’il·luminació. 

Així doncs, obri les portes de la cafeteria bohèmia en horari habitual: de dijous a dissabte de 18.00 a 00.30 h i el dissabte estrenarà espai amb el showcase exclusiu d’Abraham Mateo organitzat per Europa FM. 

Després de vuit anys acollint cultura i donant suport a les diferents expressions artístiques, La Bohèmia dóna una passa endavant i marca un nou cicle. Amb la intenció de ser llar, punt de trobada i referent de cultura en Castelló de la Plana i província, La Bohèmia torna per seguir treballant i seguir aportant al teixit cultural. 

D'interés

Noticias relacionadas

next