La Diputació destaca cinc grans arbres a Llucena, Villahermosa, Cortes de Arenoso, Aín i Vilafamés

2/07/2020 - 

CASTELLÓ. La diputada de Medi Natural, María Jiménez, ha fet aquest dijous entrega de cinc panells informatius que ajudaran a conéixer la història i les característiques de cinc arbres mil·lenaris de la província de Castelló. En concret, es tracten d’exemplars arboris localitzats a Llucena, Villahermosa del Río, Cortes de Arenoso, Aín i Vilafamés.

Jiménez opina, “amb aquests recursos informatius estem posant en valor la riquesa natural i paisajística de la nostra terra i contribuint a que la gent conega els tresors que guarden les nostres muntanyes, perquè també hem volgut donar-li un toc didàctic que aprope famílies i escoles interessades en la flora autòctona”.  

Aquesta acció es completarà amb un catàleg d’arbres monumentals que servirà per a impulsar el turisme verd, que busca la tranquil·litat de les zones poc massificades i valora l’entorn natural i ambiental, segons avança la diputada.

El passat gener es va realitzar una primera entrega de panells a cinc municipis de la província, que s’amplia ara amb cinc més. L’àrea de Medi Natural espera instal·lar-ne de nous, fins arribar a la xifra de 20 a llarg del territori castellonenc.

 

Noticias relacionadas

next