Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 30 de noviembre y se habla de SUPERMERCADOS macvac CASO PÚNICA AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ

DES DE LES 6.30 H, DE DILLUNS A DIVENDRES

La piscina municipal Emilio Fabregat del Grau obrirà 45 minuts abans a partir d'aquest dimarts

30/09/2019 - 

CASTELLÓ. La piscina municipal Emilio Fabregat del Grau obrirà des del dimarts 1 d'octubre a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres, segons ha informat l'Ajuntament de Castelló en un comunicat. Amb aquesta mesura, el consistori, a través del Patronat Municipal d'Esports, dóna resposta a una petició veïnal i dels usuaris i usuàries de la piscina municipal per la qual podran disposar de la instal·lació 45 minuts abans de l'horari fixat fins hui.

Segons ha explicat l'edil d'Esports, Omar Braina, la decisió d'obrir la piscina municipal del Grau a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres, en lloc de les 7.15 hores com es feia fins ara, es realitza per a donar servei a la ciutadania del Grau que, per horari laboral, no podia utilitzar-la. A més, amb el nou horari es permet descongestionar els espais de natació federada.

Així, a partir del dimarts 1 d'octubre, la piscina municipal Emilio Fabregat facilitarà l'ús de tres carrers per a natació lliure des de les 6.30 hores del matí, mentre altres tres seran utilitzades per als clubs de natació federada.

Noticias relacionadas

next