de taiat dansa

La relació "fetitxista" de 'Man Ray' amb les seues muses, protagonista d'una obra al Principal 

1/02/2023 - 

CASTELLÓ. El Teatre Principal de Castelló rep aquest dijous 2 de febrer, a les 19.30 hores, l’espectacle de dansa contemporània Man Ray de la companyia valenciana Taiat Dansa. El cicle ‘Els dijous al Principal’ continua així programant obres i espectacles arrelats a les comarques de Castelló.

El Man Ray de Taiat Dansa es fixa en la relació fetitxista del fotògraf i les seues muses i, per tant, de totes les relacions entre els artistes homes i les seues models femenines. A vegades inspiren, altres vegades són simples objectes. Relacions extremes, especialment entre els artistes del corrent surrealista, i d’una certa manipulació cap a la imatge, el cos de la dona i la seua sexualitat al llarg de la història de l’art.

En aquesta peça Man Ray es multiplica, apareixen totes les seues identitats de manera obsessiva i reflecteix una estructura de la realitat dictada pels homes. Per les seues regles, pels seus aparells, pels seus ulls fotogràfics.

La idea i direcció de l’espectacle és de Meritxell Barberá i Inma García. Damunt de l’escenari del Teatre Principal hi haurà un grup de ball format per 8 persones que són: Valentina Staltari, Joel Mesa, Adrián Ros, Carlos Roncero, Daniel Rodríguez, Vicente Sales, Lara Misó i Diana Huertas.

Directe de Back to The Hills

L’Auditori de Castelló acull, per la seua part, el divendres a les 20.00 hores un nou concert del cicle ‘Territori CS’ amb la banda castellonenca Back to The Hills.

El grup naix a Castelló l’estiu de 2019. Un projecte que comença en format acústic tocant versions de Neil Young o Tom Petty pels bars de la ciutat i que acaba en una banda de ‘power-pop’ i americana amb so dels 70 en format de quintet. D’aquesta manera, comença el “somni americà” d’un suec, un anglés i tres espanyols establits a Castelló. L’octubre de 2022 van publicar el seu primer àlbum de 14 cançons amb el segell Rock Indiana, que inclou les 4 cançons del primer EP, 5 nous temes també gravats i 5 temes gravats en directe.

Noticias relacionadas

next