'Entre nosotros' i 'Spoiler Alert'

La UJI celebra el Dia de la Dansa amb dues funcions al Paranimf

27/04/2022 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I se suma una vegada més a la commemoració del Dia Mundial de la Dansa, el pròxim 29 d’abril de 2022, amb un programa doble al Paranimf que inclourà els espectacles Entre nosotros, de la companyia Marroch, i Spoiler Alert, de la companyia La Lola Boreal.

La representació d’Entre nosotros serà a les 18.30 hores a la sala polivalent del Paranimf amb entrada lliure fins a completar l’aforament. Aquesta peça, interpretada per Salvador Rocher Andrés i Melodía García, parla sobre les relacions interpersonals, com suposen una responsabilitat de tractar bé a l’altra persona, poder discutir i saber reconciliar-se, i com de vegades s’acaben perquè els camins es bifurquen o simplement arriben al seu final.

A continuació, a les 19.30 hores, serà el torn de Spoiler Alert, un espectacle dirigit tant a públic adult com juvenil que qüestiona les realitats dels mil·lennials, una generació clarament marcada per l’inici de la digitalització, i la Generació Z, a la qual pertanyen les persones natives digitals acostumades a continguts pràcticament infinits i immediats.

Ambdues generacions comparteixen particularitats que les diferencien de les anteriors generacions com la prima línia entre allò privat i públic, el major individualisme unit a una major consciència social global i a una major capacitat per a treballar en xarxa, la creativitat desbordada, la capacitat d’aprenentatge autodidacta o la preferència a la imatge sobre el text o altres comunicacions, etc.

Noticias relacionadas

next