una obra sobre el fracas

La Ravalera estrena en el Paranimf el seu nou espectacle, 'Antimülleriana'

5/10/2021 - 

CASTELLÓ. La companyia castellonenca La Ravalera estrena nou espectacle: AntimüllerianaSerà el pròxim divendres 8 d’octubre, a les 19:30 hores, quan la dramaturga Núria Vizcarro pose sobre l'escenari del Paranimf, en la Universitat Jaume I, l'obra que ha estat 'cuinant' durant l'últim any. Un espectacle que estava previst, a més, per a tancar la programació teatral del curs passat i que es va haver d’ajornar.

Antimülleriana aborda de la mà de dues actrius, Laia Porcar i la mateixa Vizcarro, els conceptes d’èxit i fracàs. A partir d’unes situacions de partida, com ara quedar-se a les portes d’un premi important, reflexionaran sobre el que suposa enfrontar-se al fracàs des de perspectives diferents.

Sinopsi

No hem guanyat mai res, sempre hem relativitzat totes les nostres derrotes, hem pensat que no passa res, que a la següent, que segur que l’altre ho feia millor, l’altre, sempre hi ha un altre que ho fa millor i estem cansades de perdre, volem el nostre premi. No el voldries tu?

Ficha técnica

Creació: La Ravalera Teatre
Intèrprets: Laia Porcar i Núria Vizcarro
Direcció: Joan M. Albinyana
Text: Núria Vizcarro
Visuals: Andreu Signes
Disseny d’espai: La Ravalera Teatre
Disseny d’espai sonor i il·luminació: Joan M. Albinyana
Cartell i disseny gràfic: Marta Negre
Música original: Sara Mingolla
Veu: Ángela Furquet
Testimonis: Andreu Signes, Abel Guarinos, Fernando Soldevila, Pepa Cases, Diana Bernal, Dolors Igual, Tania Manchado,Tània Muñoz, Laia Ruiz
Construcció d’escenografia: Miquel Llull
Gravació: BSO Producciones
Producció: La Ravalera Teatre
Ajudantia de producció: Empar Capilla
Projecte creat en residència a l’Assut de l’Art i Sa Talaia.


Noticias relacionadas

next