jornada de benvinguda

Les arts escèniques reben a 'Proart', una associació que busca posicionar Castelló al circuit nacional

20/09/2022 - 

CASTELLÓ. El dissabte 17 de setembre "va alçar el teló" l'associació Proart Castelló a l'Espai Obert Cultural les Aules. La presentació de l'Associació de Professionals de les Arts Escèniques de les comarques de Castelló es va realitzar amb una taula redona en què participaven a més de membres de l'associació, les associacions Protea Alacant, i l'AGT de Girona. 

Amb internvencions de Roo Castillo (Protea), Agnés Chiva (d'AGT), Marcos Luis Hernando (Proart), i Diana Bernal com a moderadora, es va dur a terme un enriquidor debat on es van poder exposar distints problemes que troben aquestes associacions amb molts trets en comú, i també les dificultats dels seus socis i sòcies per viure allunyats dels grans nuclis d'activitat com són les capitals. 

Després, es va celebrar un "vermut teatrero" on els distints professionals van compartir conversacions i trobades que animen al fet que el món escènic augmente la seua activitat en la província. En la presentació també hi havia bústies de suggeriments per tal que tothom pogués aportar el seu punt de vista, i allí mateix es van poder fer socis i sòcies els professionals assistents a la presentació.

Noticias relacionadas

next