termini d'inscripcions fins al 15 de septembre

L'Escola de Dansa Contemporània de Vila-real busca alumnes

12/09/2023 - 

CASTELLÓ. L'Escola Municipal de Dansa Contemporània es prepara per a un nou curs i ha obert el termini d'inscripcions, que està actiu fins al pròxim 15 de setembre. Amb més de deu anys de trajectòria, aquesta escola municipal torna a oferir una àmplia varietat de cursos tant per a xiquets i xiquetes des dels tres anys fins a majors de 15 anys, incloent també un grup per a alumnes amb capacitats especials.

La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, ha destacat que “l'Escola Municipal de Dansa Contemporània és un referent en l'oferta formativa d'arts escèniques del nostre municipi, gràcies a la bona acollida per part dels alumnes però sobretot a l'esforç i dedicació de l'equip docent, primer amb Pepa Cases com a directora i ara amb Erica Galmés, que pren el relleu al capdavant de l’EMD”.

Les inscripcions es poden realitzar a través d'una instància general, bé de manera presencial a l'Ajuntament, en el departament d'Atenció i Tràmits situat en la planta baixa de l'edifici consistorial, o de manera telemàtica, a través del registre de la seu electrònica de la web municipal.

En aquest curs 2023-24, l’EMD compta amb grups de predansa, infantil I, infantil II, joves, joves II, iniciació, intermedi i avançat. Una vegada rebudes les sol·licituds d'inscripció, el període de confirmació i pagament de matrícula serà del 20 de setembre al 6 d'octubre. Les classes començaran el 16 d'octubre.

Noticias relacionadas

next