des de l'1 fins al 17 de setembre

Moncofa aposta per l’arròs i la paella en les VII Jornades Gastronòmiques

1/09/2023 - 

CASTELLÓ. Degustar arròs en totes les seues varietats, que inclou des d'elaboracions més tradicionals fins a la nova cuina d'innovació en ingredients i preparació, és el que presenta el sector de l'hostaleria en unes jornades gastronòmiques que, organitzades per l'Ajuntament de Moncofa a través de la Regidoria de Turisme, durà a terme la setena edició, que se celebrarà des de l'1 fins al 17 de setembre.

14 restaurants

Un total de catorze restaurants participaran en estes jornades d'arrossos, oferint les especialitats amb menús dedicats de manera exclusiva per a estos dies o en plats en què l'ingredient principal serà arròs, que forma part de les mateixes cartes. 

Segons declara la regidora de Turisme, Ilenia Begnozzi, “estem contents pel gran èxit de participació del sector de la restauració, ja que és l'any en què un major nombre de locals s'han acollit a les jornades”.

Aquestes jornades es conformen com un clàssic estiuenc, on l'arròs i les seues diferents preparacions tindran la possibilitat de ser degustats en les formes més tradicionals com la paella valenciana, l’arròs melós de llamàntol o la paella de verdures amb caragols, fins a la innovació com l'arròs de rap i carabiners o l'excel·lent sabor que pot oferir un arròs de polp amb cloïsses.

Des del Departament de Turisme es té la intenció de promocionar aquesta joia
gastronòmica als visitants de la localitat, com un dels destins gastronòmics més
importants de la Comunitat Valenciana, on a més de les dates compreses en les
jornades, els visitants poden degustar una bona varietat d'arrossos durant tot l'any, ja que l'arròs forma part de la cultura i de la forma de vida dels seus habitants. 

Noticias relacionadas

next