Participa en la campanya d’Ecoembes  

Nules competix en el 'repte del reciclatge' amb 11 municipis per la conscienciació ambiental

16/03/2023 - 

CASTELLÓ. La població de Nules participa en la campanya 'El Reto del Reciclaje' que organitza Ecoembes, una iniciativa en la qual també col·laboren la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i els Consorcis C1, C2 i C3-V1 de les províncies de Castelló i València. L'objectiu és premiar al municipi que aconsegueixca reciclar més i millor els seus envasos de plàstic, llaunes i brics al contenidor groc i el paper i cartó al blau.

De fet, l’equip de la campanya ha visitat Nules recentment per a resoldre dubtes sobre el reciclatge correcte dels envasos, al mateix temps que ha informat a la població sobre la campanya.

De manera que, s’ha establert un premi de 6.000 euros per a la localitat guanyadora que en el cas de Nules anirà destinat a AECC Nules. La campanya finalitzarà el pròxim 4 d’abril, i en aquest temps hi haurà també xerrades informatives a l’IES Gilabert de Centelles en les quals participaran més de 100 alumnes, i amb les que es pretén ensenyar a reciclar correctament i a traslladar els beneficis que té el reciclatge per al medi ambient.

Així mateix, un vehicle identificatiu de la campanya la 'Furgoneta del Reciclaje' visitarà cadascú dels 12 municipis seleccionats de la zona de gestió dels consorcis participants.

Des de la regidoria de Medi Ambient, César Estañol, anima la ciutadania a reciclar, “en definitiva amb aquesta campanya es vol sensibilitzar la població mitjançant accions d’entreteniment i educació ambiental, amb tot es vol incrementar l’ús del contenidor groc al menys en un 10 per cent durant els mesos posteriors al període de la campanya, en comparació amb les dades del mateix període de l’any 2022”.  


Noticias relacionadas

next