Amb un cost de 754.000 euros finançat per Labora

Nules impulsa el huité taller de formació en jardineria, fusteria i obra 

9/03/2023 - 

CASTELLÓ. Amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades del municipi s’està desenvolupant el nou Taller d’Ocupació Nules VIII. En concret, són 30 persones desocupades de la localitat les que, des de finals del passat mes de desembre s’estan formant, en les especialitats de jardineria, fusteria i obra.

De manera que, l’alcalde, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitat a l’alumnat-treballador i a l’equip directiu i docent d’aquest nou taller d’ocupació per a conèixer de primera mà el desenvolupament del mateix.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació, a més de beneficiar-se’n 30 persones desocupades, també ha suposat la contractació de sis tècnics com a personal docent i directiu. Per tant, aquests tres mòduls compten amb 10 alumnes cadascun on podran formar-se al llarg d’un any, ja que la durada del taller és de dotze mesos.

Amb tot, en tot aquest temps realitzaran obres i actuacions de millora de l’entorn i condicionament d’espais públics, principalment.  

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que aquest nou taller "té un cost total de 754.000 euros que estan subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) de la Generalitat Valenciana. Aquests tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir així la seua ocupació”.


Noticias relacionadas

next