Presenta el Pla d’Accessibilitat Universal 

Nules invertirà 11 milions en millorar carrers, edificis públics, el passeig marítim i Mascarell

10/03/2023 - 

CASTELLÓ. Nules ja compta amb un Pla d’Accessibilitat Universal per a millorar carrers i  edificis públics del municipi, Mascarell i la població marítima.

De fet, aquest divendres l’alcalde, David García, i la regidora d’Accessibilitat, M. José Esteban,  han presentat públicament aquest pla en el qual s’està ja treballant, donat que  s’estan portant a terme diferents actuacions en la localitat enfocades a millorar  l’accessibilitat tant d’alguns vials com d’immobles com ara el Casal Jove.

Aquest pla consta de tres toms que recullen totes les necessitats de la població,  la platja i de Mascarell per a arribar a l’accessibilitat universal dels espais  públics, “l’ajuntament de Nules ha assumit el compromís i el repte d’adaptar la  ciutat, la platja i Mascarell a les necessitats de totes les persones”, apunta M. José Esteban, regidora d’Accessibilitat.

En aquest sentit, es preveu invertir uns 11 milions d’euros en els pròxims anys per a poder materialitzar aquest pla, de manera que l’empresa Cumulus City ha  estat l’encarregada de redactar aquest projecte actualitzant els criteris de  deambulació, aprehensió, localització i comunicació (DALCO) que han de regir  l’accessibilitat.

El nou pla d’accessibilitat en el que l’ajuntament ja treballa s’ha desenvolupat  analitzant el casc urbà de la localitat, constatant el treball fet en els darrers  anys i posant especial èmfasi en les necessitats futures, “tenim en les nostres  mans una ferramenta que ens va a permetre incrementar la qualitat de vida de  tota la ciutadania, millorant el benestar i el desenvolupament de totes les  persones que viuen o transiten pel nostre municipi”, explica l’alcalde, David

A més, aquest pla en el que ha estat treballant en l’últim any l’equip de govern compta amb el suport inicial de la resta de grups  municipals del consistori al mostrar la seua conformitat en la redacció del  mateix, de fet s’han celebrat reunions de treball amb representants de tots els  grups polítics.

Noticias relacionadas

next