programació de febrer a maig

Nules reobri el Teatre Alcázar amb sarsuela i varietés

16/02/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Nules ha presentat aquest dimecres la programació cultural que es desenvoluparà al llarg dels mesos de febrer a maig, i amb la qual es reobri el Teatre Alcázar, després de no tindre activitat degut a la pandèmia i a les obres de manteniment realitzades en els últims mesos.

En concret, la reobertura del teatre tindrà lloc diumenge, 20 de febrer, amb el concert de l’Associació Musical Artística Nulense amb el qual es tancarà el II Curs de Direcció Musical AMAN que té lloc a Nules els dies 11, 12, 18, 19 i 20 de febrer.

No obstant això, des de la regidoria de Cultura es destaca la varietat d’actes que contempla aquesta programació, “hem volgut que el nostre teatre alberge diferents tipus d’actes tant musicals amb concert com representacions escèniques amb teatre i sarsuela. Encara que la programació cultural també compta amb actes nous, com ara la I Nit de l’Art a Nules, que no tindran lloc al teatre”, comenta la regidora, M. José Esteban.

En aquest sentit, un dels actes més rellevants de la programació és el que protagonitza l’actor de Nules Jordi Ballester amb l’anomenat 'Cap de setmana de Jordi Ballester' previst per als dies 26 i 27 de febrer. De manera que, dissabte 26 de febrer es representarà l’obra El Método Grönholm i diumenge 27 de febrer Icària. Davant açò, el mateix actor assenyala que “són dos comèdies molt divertides amb les quals es vol que el públic assistent puga evadir-se i gaudir, donat que pensem que després d’aquesta pandèmia és el que la gent necessita”.

Així mateix, la programació cultural dedica el mes de març a la sarsuela amb diferents obres. El diumenge ,6 de març, s’interpretarà Los Claveles a càrrec de la Schola Cantorum; dissabte, 12 de març, Los Divos del Futuro; i dissabte, 26 de març, actuarà el grup Música Viva que interpretarà l’obra Gran Antología de la Zarzuela. Però a més, els escolars del municipi podran també gaudir divendres, 11 de març, de la representació La burbuja de Julia.

Per altra banda, al mes d’abril tindran lloc dos concerts de música sacra, un a l’església de La Immaculada a càrrec del grup Música Viva, i l’altre a l’Església Arxiprestal a càrrec de la Coral Sant Bartomeu de Nules. També els més menuts podran gaudir de diferents actuacions al Teatre Alcázar amb el Matinal Escola de ballet i danza  i El Cascanueces.   

Al mes de maig, tindrà lloc la I Nit de l’Art de Nules que es desenvoluparà en diferents llocs emblemàtics i a l’aire lliure; també hi haurà al Teatre Alcázar el musical El aprendiz de brujo i la companyia Teatre Micalet interpretarà l’obra Ai Carmela; a més de la celebració dels tradicionals Memorial Tàrrega Fortea i del concert de primavera de l’Associació Musical Artística Nulense.

Amb tot, cal assenyalar que les entrades per a les actuacions que tindran lloc al Teatre Alcázar els dies 26 i 27 de febrer, i 8 i 14 de maig seran gratuïtes i estaran disponibles una hora abans en la taquilla del teatre.

 

Noticias relacionadas

next