exposició al menador

Què fou dels docents que feren front al franquisme amb una pedagogia moderna?

3/04/2019 - 

CASTELLÓ. El Museu Pedagògic de Castelló (MPdC) de la Universitat Jaume I, organitza una nova exposició, Antifranquisme i Renovació Pedagògica, juntament amb FEIS CCOO PV, que romandrà oberta del 5 d'abril al 13 de maig de 2019 al Menador espai cultural.

Es tracta d’una mostra que presenta el treball del Seminari de Pedagogia del Col·legi de Doctors i Llicenciats del D.U. València (1966-1978), un moviment de professionals de l'ensenyament que, davant la situació educativa que havia creat la repressió franquista, va intentar introduir a Espanya la pedagogia moderna.

La inauguració tindrà lloc el dia 5 d'abril a les 18 hores a la sala del Museu Pedagògic del Menador i a continuació tindrà lloc una taula redona sota el títol Renovació Pedagògica a Castelló: passat, present i futur en la que intervindran: Mónica Pérez (comissària de l'exposició), Miquel Ortells (professor de Teoria i Historia de l'Educació de la UJI), Guillem Badenes (MRP Castelló) i Empar Martell (MRP Castelló).

En aquesta mostra també col·laboren la Secció Sindical CCOO-UJI, la Càtedra Soler i Godes, el Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura i el Departament d’Educació i Didàctiques Especifiques (UJI).


Noticias relacionadas

next