amb l’assistència del conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira

L'UJI celebrarà l'acte d’obertura del curs acadèmic 2023-2024 el divendres 15 de setembre

11/09/2023 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el divendres 15 de setembre de 2023 a les 10 hores l'acte acadèmic d’obertura del curs acadèmic 2023-2024. L’acte estarà presidit per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, i comptarà amb l’assistència del conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, entre altres autoritats. 

La catedràtica del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia, Azucena García Palacios, serà l’encarregada de pronunciar la lliçó inaugural titulada «Desafiaments de la investigació psicològica en salut mental».

L’acte s’iniciarà amb un vídeo resum de la memòria del curs 2022-2023 i continuarà amb l’entrega dels premis extraordinaris de doctorat. A continuació, tindrà lloc la lliçó inaugural. L'acte finalitzarà amb els discursos del conseller i de la rectora i la interpretació del Gaudeamus igitur.

L’acte es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de la Universitat Jaume I i també es retransmetrà en directe a través de l’emissora universitària.

Cartell d’obertura de curs

En aquesta ocasió, el cartell d’obertura de curs està realitzat per l’artista Jorge Julve i es titula Capes i capes. 2023. Es tracta d’una aquarel·la i grafit sobre paper de 700x500 mm.

Noticias relacionadas

next