La universitat pública de Castelló ha participat en la conferència anual, celebrada a Rotterdam

L'UJI consolida el seu posicionament en la European Association for International Education

29/09/2023 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha participat del 26 al 29 de setembre en la Conferència Anual de la European Association for International Education (EAIE), la principal trobada d'Europa d'universitats i institucions i associacions educatives internacionals, que enguany s'ha celebrat a Rotterdam (Països Baixos).

En aquesta edició han participat més de 6.500 representants de més de 95 països en 200 estands. La trobada ha permés conéixer les últimes tendències en matèria de mobilitat d'estudiantat, així com d'aprenentatge global, amb particular èmfasi en els processos d'internacionalització de l'educació superior i la investigació.

L'UJI ha participat en el pavelló SEPIE – Estudiar en España que alberga a 47 institucions d'educació superior espanyoles, així com en el pavelló de la European Digital UniverCity EDUC que representa a les huit universitats que componen l'aliança d'universitats europees.

Fins allí s'ha desplaçat una delegació de l'UJI composta per Eva Camacho, vicerectora de Relacions Internacionals; Fermin Mallén, director de l'Oficina de Relacions Internacionals, i Marga Gonell, tècnica de l'Oficina de Relacions Internacionals. Els membres de la delegació UJI han tingut oportunitat de reunir-se amb socis estratègics de diferents països amb l'objectiu d'afermar i avançar en diferents iniciatives de col·laboració, així com amb nous socis que permetran avançar en el seu posicionament internacional dins de l'estratègia d'internacionalització de l'UJI. 

Noticias relacionadas

next