Hoy es 25 de julio

 el dissabte 24 de juny al camp de futbol El Saltador

Velocitat i tecnologia des de les altures: l'Alcora acull la segona carrera nacional de drons

12/06/2023 - 

CASTELLÓ. Drone Racing l'Alcora organitza, per segon any, la Carrera de la Ceràmica, una emocionant competició que tindrà lloc el dia 24 de juny i portarà fins al camp de futbol El Saltador, als millors pilots de drons del panorama nacional.

Després del rotund èxit de la primera edició en 2022, l'organització ha treballat per a superar les expectatives en aquesta nova entrega. La previsió per a aquest any és encara major, ja que comptarà amb la participació de pilots de drons de tot Espanya, incloent-hi als integrants del reanomenat equip Spain Drone Team: Marcel Lleixà (Seasky), Joan Company (Falcon) i Albert Rosinés (Blessed), qui estan acostumats a competir a escala nacional i internacional.

La Carrera de la Ceràmica s'ha consolidat com un esdeveniment destacat en el món de les carreres de drons, gràcies al bon ambient i al recorregut variat que posa a prova tant persones com màquines. Els pilots demostraran la seua destresa i habilitat en enfrontant-se a un a desafiants obstacles i recórrer circuits especialment dissenyats per a posar a prova les seues capacitats. Sense dubte, serà un espectacle carregat de velocitat i adrenalina que promet mantindré als espectadors a la vora dels seus seients.

La Carrera de la Ceràmica compta amb el suport de la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, de l'Ajuntament de l'Alcora i de diferents empreses locals, qui reconeixent la importància de promoure esdeveniments esportius i d'entreteniment en la província.

La Carrera de la Ceràmica compta amb el suport de la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, de l'Ajuntament de l'Alcora i de diferents empreses locals, qui reconeixent la importància de promoure esdeveniments esportius i d'entreteniment en la província.

La jornada arrancarà a les 10:00 i al llarg del matí es disputaran els entrenaments. Després de dinar, a les 15:00 començarà la fase eliminatòria i a partir de les 19:00 està prevista la final. La competició es donarà per tancada a les 20:00 quan se celebre la cerimònia d'entrega de trofeus.

Amb entrada gratuïta, el públic tindrà l'oportunitat de gaudir de prop d'aquests drons d'alta tecnologia, capaços d'accelerar de 0 a 200 km/h en un segon. Drone Racing l'Alcora és l'únic club en organitzar aquest tipus de carreres en la província de Castelló, i per això aquesta Carrera de la Ceràmica és una oportunitat que no pot deixar-se escapar per a gaudir d'aquest espectacle.

Es pot trobar més informació al voltant de la carrera i de l'equip a la web droneracinglalcora.wordpress.com, a les nostres xarxes socials (a Instagram com @droneracinglalcora) i a través del correu electrònic droneracinglalcora@gmail.com.Noticias relacionadas

next