Vila-real desplega un operatiu policial amb drons de vigilància contra els robatoris al camp

17/03/2023 - 

La Policia Local i la Policia Nacional despleguen un operatiu conjunt per a intensificar la vigilància en el camp, després de detectar-se diversos casos de robatoris de comptadors en els últims dies. El dispositiu suposa una major presència d'efectius, tant de la Policia Local com del Cos Nacional de Policia, i l'ús de dron de vigilància per a assegurar major cobertura i previndre possibles delictes.

“Els lladres han de saber que estarem vigilant cada pam del terme, en una estreta col·laboració entre la Policia Nacional i la Policia Local i també amb la Comunitat de Regants, als qui agraïm especialment la seua cooperació i la seua paciència davant els robatoris de comptadors que s'han produït aquests últims dies”, destaca la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. 

“Estem posant tots els recursos possibles, incloent-hi l'ús de drons de vigilància, en un operatiu coordinat amb la Policia Nacional perquè els nostres agricultors puguen continuar treballant i regant els seus horts amb seguretat i tranquil·litat”, assevera.

Noticias relacionadas

next