en la Casa dels Mundina

Vila-real convoca a avis i nets a celebrar junts el Dia dels Avis amb ball i repartiment d'orxata

23/07/2022 - 

CASTELLÓ. Les regidories de Reconeixement a les Persones Majors i de Joventut de Vila-real conviden la ciutadania a celebrar dimarts que ve, 26 de juliol, el Dia dels Avis i les Àvies, una jornada que es commemora a tota Espanya tot coincidint amb el dia de Sant Joaquim i Santa Anna. Per a aquesta ocasió, l’Ajuntament ha preparat una activitat especial, oberta a totes aquelles persones que hi vulguen participar, que convertirà l’habitual taller de ball de la Casa dels Mundina (19.00 h) en una ocasió perquè avis i nets puguen reforçar llaços i gaudir junts d’una jornada lúdica, amb ball i repartiment d’orxata per a tots els assistents.

“Les persones majors són un col·lectiu fonamental per a la nostra societat i un suport clau per a les famílies, tant afectiu com personal i, en ocasions, fins i tot material. La commemoració del Dia de les Àvies i els Avis ens dóna l’oportunitat de celebrar eixa relació tan especial que s’estableix entre els avis i els seus nets i netes; una relació que els més menuts recordaran la resta de la seua vida i que volem, d’alguna manera, homenatjar amb aquesta senzilla celebració”, explica la regidora de Reconeixement a les Persones Majors, Rosario Royo

Per a fer-ho, la jornada aprofitarà el taller de ball que se celebra cada dimarts a les 19.00 h a la Casa dels Mundina, en el qual la majoria dels participants són persones majors, per a convidar l’alumnat i qualsevol persona que vulga participar a acudir amb els seus nets i netes. “Ballarem, ens refrescarem amb una orxata i celebrarem que som avis i nets”, conclou Royo. 

Noticias relacionadas

next