Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

en gener a vila-real

Xavi Castillo li dóna una "volta" a la Bíblia en el seu últim espectacle

12/12/2019 - 

CASTELLÓ. El proper 24 de gener torna a Vila-real i de nou col·laborant amb l'associació Conquistando Escalones, l'humorista valencià Xavi Castillo. Aquesta vegada ho fa en la seua nova obra, La Bíblia: Antic i Nou Testament!! on analitza i satiritza alguns dels principals passatges de les escritures. La companyia Pot de Plom avança: "Farem un repàs de La Creació, El Diluvi Universal, Moisés i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles... Històries que tots coneixem, però que anant a text original, cobren una força còmica brutal."

El president de Conquistando Escalones, Abrahán Guirao, agraeix -tant a la companyia com a l'humorista- "la seua constant predisposició per a ajudar i ficar-ho tot tan fàcil". "Sempre te una gran aceptació de públic i sent una obra nova i tan particular, confiem que més encara", manifesta el mateix Guirao.

L'espectacle tindrà lloc el citat divendres 24 de gener a les 22.00h a l'Auditori Músic Rafael Beltràn Moner, organitzat per l'Associació Conquistando Escalones i comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i la Regidoría de Cultura. Les entrades ja estàn a la venda en Brosses (C/Cova Santa 39 de Vila-real) i a la web de Servientradas. Anticipada es un donatiu de 10 euros, en taquilla seràn 15 euros. A benefici de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH.

Noticias relacionadas

next