Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 7 de marzo y se habla de energía eólica forestalia RODAJES salvem la renegà

Almenara reparteix 2.000 màscares entre els comerços i xicotetes empreses de la localitat

16/04/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament d'Almenara, a través de la Policia Local, ha començat el repartiment de prop de 2.000 màscares higièniques a tots els comerços i xicotetes empreses locals amb menys de 10 treballadors que estiguen obertes per al seu ús com a mesura de protecció. Aquelles empreses o comerços tancats per l'estat d'Alarma vigent també les rebran una vegada reprenguen la seua activitat.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “aquestes màscares s'han adquirit en part amb els donatius i aportacions que han realitzat persones particulars, associacions i empreses locals de manera voluntària, als qui agraïm la seua col·laboració i implicació”. A més Pérez també ha recordat que “han de seguir-se les instruccions de les autoritats sanitàries referent a les màscares” i com no “la recomanació de quedar-se a casa”.

Tal com ha anunciat el consistori, Almenara adquirirà una dotació de 6.000 màscares homologades FFP2, després d'unir-se a la comanda de la Diputació de Castelló a través d'una empresa de la província que les importa des de la Xina, que tardaria entre tres i quatre setmanes a entregar el material. Amb aquesta acció, des de l'equip de govern d'Almenara es vol també prioritzar l'atenció directa a cadascun dels veïns i veïnes, perquè les màscares homologades es distribuiran entre la població del municipi, buscant així donar cobertura a la protecció de la salut, si arribat el cas, es recomanara l'ús de màscares individuals en tots els llocs.

Noticias relacionadas

next