CANTAUTOR CASTELLONEnc

Artur Àlvarez uneix la música i els versos dels poetes castellonencs en Les Nits al Claustre

6/08/2019 - 

CASTELLÓ. Una altra setmana més arriba les Nits al Claustre, la proposta de concerts a l'aire lliure de Castelló per a aquest estiu, al Museu de Belles Arts. En aquesta ocasió, l'encarregat de fer que la música sone al pati d'aquest espai dedicat a l'art serà el cantautor castellonenc Artur Àlvarez, que segueix amb la diversitat d'estils i gèneres musicals que està oferint l'Institut Valencià de Cultura per a aquesta sèrie de concerts. 

Artur Àlvarez va començar la seua carrera musical a la fi dels anys 70, quan va fundar el grup de cançó popular Adesiara, però no va ser fins al 2004 quan es va iniciar com a cantautor. En aquest cas, al costat de la banda que habitualment li acompanya, presentarà una selecció dels temes més significatius de la seua discografia dedicada a poetes castellonencs, amb especial atenció a Bernat Artola, Miquel Peris i al seu últim treball discogràfic, 10 Poetes contemporanis.

Els concerts tenen lloc tots els dijous a les 22.30 hores en el claustre del Museu de Belles Arts de Castelló, amb l'entrada gratuïta. La programació d'enguany conclourà el 15 d'agost amb el concert de Fabián Barraza Django’s Quartet, referent nacional del jazz manouche, que rememoraran les nits en les quals Django Reinhardt i Stéphane Grappelli actuaven en el Hot Club de París.

Noticias relacionadas

next