ajudes per a l'alumnat de 2 a 3 anys

Educació concedeix una subvenció de 168.000 euros a l'Escola Infantil d'Almenara

29/10/2019 - 

CASTELLÓ. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit a l'Ajuntament d'Almenara 168.000 euros destinats a finançar els bons de l'alumnat de l’Escola Infantil Municipal de la localitat, segons ha informat el consistori mitjançant un comunicat. En aquest sentit l'ajuda, que s'ha publicat aquest dimarts en el DOGV, va destinada en concret alumnat d'educació infantil de 2 a 3 anys garantint així la gratuïtat de les places d'aquesta edat.

D'aquesta manera, per segon any consecutiu es concedeix aquesta ajuda, que va relacionada directament amb el nombre d'alumnes que compta l’Escola Infantil Municipal de 2 a 3 anys.  Aquesta ajuda es completarà, segons anuncia l'Ajuntament d'Almenara, amb unes altres  que arribaran destinades als alumnes i alumnes de 0 i 1 anys i una altra per als d'1 a 2 anys.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta de la Generalitat Valenciana per l'Educació perquè “per segon any rebem aquesta subvenció tan important per a la nostra Escola Infantil Municipal” que reforça “la nostra política de gestió directa de la mateixa a través de l'ajuntament, la qual cosa ha fet possible que poguérem accedir a les ajudes per a la gratuïtat de les classes de 2 i 3 anys per als nostres alumnes”.

Noticias relacionadas

next