el concert es podrà seguir via online

Els Beatles apleguen a Betxí amb l'actuació de The Blisters

18/02/2021 - 

CASTELLÓ. Betxí continua fomentant la música en directe, encara que adaptant-se a les limitacions per la pandèmia de la Covid-19. Per això, aquest divendres a partir de les 19.00 hores es podrà gaudir online de l'actuació en directe que el grup The Blisters realitzaran des de l'Auditori Municipal.

Fa unes setmanes foren els Kasparov qui delectaren amb el seu directe i aquesta vegada serà el grup que rendeix tribut a la mítica banda anglesa The Beatles els que amenitzaran la vesprada del divendres 19 de febrer, amb cançons com 'Hey Jude', 'Let it Be' i 'Yesterday'. L'actuació es podrà seguir a través del Facebook de l'Ajuntament de Betxí.

La iniciativa del ‘tele-tardeo’ en línia que va llançar el consistori a l'inici de la pandèmia i que ha tornat a reprendre amb les noves mesures autonòmiques de distanciament social, pretén “fomentar la música i la cultura i fer-ho de manera segura”, com indica Núria Meneu, regidora de Cultura.

L'equip de govern espera un bon acolliment per part dels veïns, ja que en les actuacions anteriors "centenars de persones van seguir en directe els concerts a través de Facebook".


Noticias relacionadas

next