el 23 de juny

La cantant Lola Bou oferirà un concert amb presència de públic al Paranimf

L'actuació forma part d'un concert online organitzat per la Xarxa Vives que seguiran simultàniament 14 universitats

18/06/2020 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I participa en el concert en línia Música de poetes, organitzat per les universitats de la Xarxa Vives per a agrair a tota la comunitat universitària l’esforç realitzat durant els darrers mesos arran de la crisi sanitària. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el concert tindrà lloc el 23 juny a Instagram Live des de les 11.30 hores, i comptarà amb la participació d’artistes catalans, valencians, balears i andorrans que interpretaran les seues versions preferides de la poesia en català musicada.

La iniciativa naix com una mostra d’agraïment per part de les universitats de la Xarxa Vives a l’estudiantat, professorat, personal investigador i d’administració i serveis, que "de manera exemplar han demostrat una enorme capacitat d’adaptació i resposta davant un context de canvi i incertesa sense precedents", consideren des de l'UJI. Alhora, mitjançant la realització d’aquest concert, les universitats reivindiquen el paper de la cultura, la ciència i l’educació en la superació de l’actual crisi.

Seran un total de 14 les universitats de la Xarxa Vives que participaran al concert amb diferents propostes artístiques que es poden consultar a la web del concert. La participació de la Universitat Jaume I comptarà amb l’artista Lola Bou, acompanyada a la guitarra per Manel Brancal, que interpretarà els poemes Conjugació en primera persona i La clau al pany de la certesa, de Carmelina Sánchez-Cutillas, historiadora, novel·lista i poetessa valenciana, declarada escriptora de l’any 2020 per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i Oració d'un agnòstic, de Margarita Ballester, poetessa i traductora catalana.

L’actuació de l’UJI tindrà lloc al Paranimf a les 12.10 hores i el públic tindrà l’opció d’assistir presencialment, sempre de forma controlada i amb total seguretat, com a gest de retorn a la normalitat, tot i que siga de manera relativa. L’aforament permès estarà limitat amb seients preassignats. A més de poder veure l’actuació de l’UJI en directe, el públic del Paranimf tindrà una pantalla a través de la qual podrà seguir el concert segons l’ordre de la graella assignada a les universitats participants. Així mateix, el concert es podrà seguir al canal d’Instagram @ujiuniversitat.


Noticias relacionadas

next