al far, la Plaça Major o el Jardí Botànic, entre altres localitzacions

Nules crea una ruta que permet escoltar poesia pel carrer

12/05/2021 - 

CASTELLÓ. Nules compta desde ja amb una Ruta Poètica que té com a objectiu promocionar i impulsar la poesia, el patrimoni i la història del poble. Aquesta activitat està disponible a través de codis QR que es troben repartits per diferents espais del municipi tant de com de la zona marítima.

Racons importants i interessants de la població, com són la Plaça Major, el Jardí Botànic, l’Església del Convent, l’Ermita de Sant Xotxim, el Museu de Medallística Enrique Giner o el Far de les Platges de Nules, entre altres, poden ser visitats amb motiu d’aquesta activitat oferint així una manera diferent de passejar i recórrer el poble.

La Ruta Poètica compta amb 15 punts amb els seus codis QR corresponents, els quals es poden escanejar amb el mòbil i poder escoltar cada poesia. Igualment, amb el codi es pot accedir al blog de la Ruta Poètica, on està disponible tota la informació de cada una de les poesies i la localització dels diferents llocs que es pot visitar.

A més, altra de les particularitats d’aquesta iniciativa és que els diferents poemes estan recitats per veïns i veïnes del poble, però també pel veïnat de la vila agermanada de Nyons, que també ha volgut participar recitant poesia en llengua francesa.

Aquesta activitat està promoguda per l’Associació Cultural La Corretjola amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules i qualsevol persona interessada pot participar.

Noticias relacionadas

next