l'obra representa els elements més emblemàtics del municipi

Borriana entregarà al guanyador de l'etapa de La Vuelta un trofeu fet per l'artista local Juan Poré

24/08/2023 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Borriana entregarà al guanyador de la cinquena etapa de la Volta Ciclista d'Espanya un trofeu artesanal únic que representa els elements més emblemàtics del municipi. L'obra, titulada “Arrels”, està elaborada únicament pel seu autor i li ha portat al voltant de dues setmanes esculpir-la.

L'escultura, l'autor de la qual és l'artista local Juan Poré, està inspirada en “els radis d'una bicicleta unit a elements representatius de la localitat, com són el campanar, la taronja, un vaixell veler en clara al·lusió a la mar mediterrània, i altres components representant a la indústria”, ha explicat. El material de l'escultura està compost per una fosa de resines metàl·liques amb òxids que ho dota d'un pes considerable.

“L'ajuntament, conscient de la possibilitat que va oferir l'organització de l'esdeveniment d'entregar un trofeu propi, hem apostat perquè el guanyador de la cinquena etapa tinga una peça única, artesanal i que a simple vista sempre li recordarà a Borriana”, ha explicat la regidora d'Esports, Noelia Peris.


Dimecres, 30 d'agost

La cinquena etapa de la Volta, que serà el dimecres 30 d'agost, eixirà de Morella recorrent part de la província amb un recorregut de 186,7 quilòmetres de mitja muntanya, i culminarà cap a les 17:30h. en l'Av. Mediterrània, zona marítima Malva-rosa de Borriana.

Noticias relacionadas

next