X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Del 8 al 10 de febrer 

Cinemascore canvia la banda sonora de diferents films distòpics en la seua nova edició

6/02/2019 - 

CASTELLÓ. Del 8 al 10 de febrer de 2019 tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat Jaume I la XIV Mostra de música en directe i cinema Cinemascore, un festival únic, que crea esdeveniments en els quals cinema i música estan íntimament lligats a l'escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, la seua particular i exclusiva versió sonora per a la pel·lícula que es reprodueix en la pantalla. La inauguració d'aquesta mostra tindrà lloc el dijous 7 de febrer a les 20 hores en el Centre Municipal de Cultura de Castelló amb la Paddy Steer posant música a La carretera, amb entrada lliure fins a completar aforament.

El divendres 8 de febrer, a les 20 hores, es podrà veure i escoltar a Tunng amb música pròpia per a la pel·lícula Fahrenheit 451 de François Truffaut (Regne Unit, 1966). El col·lectiu britànic Tunng fa 15 anys que abandera la mescla entre folk i sons electrònics, anomenada folktrònica. Sam Genders i Mark Lindsay estan considerats els pares de la folktrònica des dels primers anys del segle XXI. "Amb les seues cançons, demostren la seua facilitat per a unir textures acústiques amb artilleria electrònica i els consolida en el seu lloc capdavanter com a pioners d’un so que ha influït en la majoria d’artistes contemporanis", manifesten des de l'organització.

El dissabte 9 de febrer, a les 20 hores, serà el torn del duo vila-realenc Güiro Meets Russia que interpretarà en directe la seua banda sonora per a la pel·lícula THX 1138 de George Lucas (EUA, 1971). Güiro Meets Russia són un duo de Vila-real influenciat per la kosmische musik, els paisatges sonors i la psiquedèlia més experimental. El seu disc de debut, Dystopia, crea un univers a partir de sons expansius, atmosfèrics i paisatges repetitius.

Finalment, el diumenge 10 de febrer a les 20 hores, el col·lectiu Seward interpreta la seua banda sonora per al clàssic Blade Runner de Ridley Scott (EUA, 1982). Seward és un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant.

Cinemascore és un projecte organitzat des de l’Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I de Castelló i la promotora Born Music. El preu de l’entrada a cada espectacle és de vuit euros, sis en tarifa reduïda, i s’ofereix un abonament per als tres dies per quinze euros.


Noticias relacionadas

next